Agenda

In deze agenda vind je workshops, festivals en retraites die helpen om de verbinding met de natuur en jezelf te ervaren. Welkom op de bijeenkomsten rond mijn boek, die ik een groen kleurtje heb gegeven: over je hart volgen en bijdragen aan de Aarde.

Maart

Boekbeleving Naar de Aarde – 19 maart 19:30 – Thuishaven, Zeewolde – donatie

Reclaim the Seeds Zadenruilbeurs – 21 en 22 maart – Fruittuinen van West, Amsterdam
Uitwisselen van zaden en informatie gecombineerd met discussie over politieke thema’s en praktische workshops.

Mijn voordracht over een vogel bij expositie Bird Bath – 25 maart om 17.00 – Lumen Travo Gallery, Amsterdam
Bird Bath is based on a desire to connect with birds. Bird Club is a public program developed in the context of this Lumen Travo exhibition of 365 drawings of a bird, and will take place in the installation. 24 women share a story about a bird. 

Lezing Groene theologie – 27 maart 14:00 – La Verna, Amsterdam – 12,50
De ecologische crisis vraagt om een andere kijk op God en de wereld en de plaats van mensen daarbinnen. De Bijbel, Laudato Si’ en ecofeministische theologen bieden een nieuw perspectief.

Doorlopend

Marc Siepman geeft gratis permacultuur lezingen, workshops en cursussen door het hele land. Hij wordt graag uitgenodigd. Onderwerpen oa: de bodem, composteren, voor wat hoort niks.

Birgit Spoorenberg geeft ééndaagse cursussen salutogenese over  een natuurlijke leefstijl als oorsprong van gezondheid. Gratis toegankelijk, na afloop donatie mogelijk.

Aanvullingen?

Stuur mij een bericht via het contactformulier.

Copyright foto: Living Village Festival