Agenda

In deze agenda vind je workshops, festivals en retraites die helpen om de verbinding met de natuur en jezelf te ervaren. Welkom op de bijeenkomsten rond mijn boek, die ik een groen kleurtje heb gegeven: over je hart volgen en bijdragen aan de Aarde.

Februari

Opening expositie Bird Bath van Mariëlle Videler- 29 februari – Lumen Travo Gallery, Amsterdam

Maart

Presentatie in Libris Boekhandel Van der Meer – 9 maart 15:00 – Noordwijk
Presentatie van Naar de Aarde in het kader van Boekenweek ‘Rebellen en Dwarsdenkers’  samen met voormalig GroenLinks / PvdA wethouder Marie José Fles als interviewer

Congres Duurzame duurzaamheid – 12 en 13 maart – Franciscaans Studiecentrum – Utrecht – 30 euro
Ecologische bekering en betrokkenheid. Diverse experts uit de wetenschap en de praktijk laten hun licht schijnen over de problemen en de kansen op het gebied van duurzaamheid en ethiek.

Groene klussendag @ Hof van Moeder Aarde – 14 maart – Hof van Moeder Aarde, Neede
Honderd vogelhuisjes maken in een gezellige groep! Doel: vergroten biodiversiteit en zo processierups tegengaan op een natuurlijke manier.

Mijn voordracht over een vogel bij expositie Bird Bath – 25 maart om 17.00 – Lumen Travo Gallery, Amsterdam
Bird Bath is based on a desire to connect with birds. Bird Club is a public program developed in the context of this Lumen Travo exhibition of 365 drawings of a bird, and will take place in the installation. 24 women share a story about a bird. 

Boekbeleving Naar de Aarde – 26 maart 19:30 – Thuishaven, Zeewolde – donatie

Lezing Groene theologie – 27 maart 14:00 – La Verna, Amsterdam – 12,50
De ecologische crisis vraagt om een andere kijk op God en de wereld en de plaats van mensen daarbinnen. De Bijbel, Laudato Si’ en ecofeministische theologen bieden een nieuw perspectief.

Workshop ‘Waar gaat jouw hart van zingen?’ – 28 maart, 10.00 -16:00 – samen met Eveline Beumkes – Centrum Leven in Aandacht, Amsterdam
Luisteren naar het fluisteren van je hart door middel van meditatie, zang en speelse oefening

Doorlopend

Marc Siepman geeft gratis permacultuur lezingen, workshops en cursussen door het hele land. Hij wordt graag uitgenodigd. Onderwerpen oa: de bodem, composteren, voor wat hoort niks.

Birgit Spoorenberg geeft ééndaagse cursussen salutogenese over de invloed van een natuurlijke leefstijl op gezondheid. Gratis toegankelijk, na afloop donatie mogelijk.

Aanvullingen?

Stuur mij een bericht via het contactformulier.

Copyright foto: Living Village Festival