Agenda

In deze agenda vind je mijn tips voor workshops, festivals en retraites om de verbinding met de natuur en jezelf volop te ervaren. De bijeenkomsten rond mijn boek hebben een groen kleurtje (zie ook de workshops pagina). Zie ik je daar?

juli

1 juli – Boekbeleving Naar de AardeTransitie Café Castricum – Castricum – 20:00 – vrije toegang, donatie welkom. Meer informatie

15 juli – Boekbeleving Hoe word ik een groene pionier?Triskal Festival – Hof van Moeder Aarde – Neede. 17:00 – Dagkaarten voor 10 euro.

NB Het Triskal Festival is van 9-16 juli op Hof van Moeder Aarde.
Een week lang inspiratie voor een leukere wereld, met workshops en ceremonies.

Augustus

1 augustus – Expeditie Wad Stil – Djupnatur, Saskia op de Weegh – Waddenzee – 4:14 – 122 euro.
In een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, bij zonsopkomst, midden in de zomer, dompelen we ons onder in de schoonheid, oneindigheid en tijdelijkheid die deze plek in zich heeft, en wij in ons.

Doorlopend

De natuurlijke weg, jouw weg organiseert Leef je droom! inspiratie workshops. Verkrijg inzichten door een presentatie over de natuurlijke ritmes, een medicijnwandeling, de Tzolkin Mayakalender en je geboorte-energie.

Hof van Moeder Aarde
Hof van Moeder Aarde

Marc Siepman geeft gratis permacultuur lezingen, workshops en cursussen. Hij wordt graag uitgenodigd. Onderwerpen o.a.: de bodem, composteren, gifteconomie.

Birgit Spoorenberg geeft workshops en sessies bosbaden over een natuurlijke leefstijl als bron van gezondheid.

Claire Piters verzorgt aardende yoga in de natuur, woestijnreizen en reinigingsweekends.

Hof van Moeder Aarde organiseert wekelijks groene klussen dagen om lekker te aarden en kennis te maken.

 

Aanvullingen?

Stuur mij een bericht via het contactformulier.