Agenda

In deze agenda vind je een bonte verzameling workshops, festivals en retraites om de verbinding met de natuur en jezelf volop te ervaren. De bijeenkomsten rond mijn boek hebben een groen kleurtje (zie ook de workshops pagina). Zie ik je daar?

Oktober

Boekbeleving Naar de Aarde – 3 oktober – Hof van Moeder Aarde – Neede

Expositie Whatever the Weather – opening vr 9 oktober -Bruno van den Elshout – Den Haag

Wezenlijke Ontmoeting. Daar nodig ik je dit najaar toe uit in Kunstzaal de Bron. Temidden van negen niet eerder afgedrukte werken van NEW HORIZONS stel ik het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek Whatever the Weather tentoon. Het boek omvat alle 144 zelfportretten van en door de mensen met wie ik in 2018 ieder een dag langs het strand wandelde.

De Natuurlijke Weg – 26 oktober t/m 1 november – Jan Vermeulen – Haarlo

Een holistische kijk op voeding voor lichaam en geest! Je groeit in kennis, inzicht en ervaring omtrent jouw voedings- en levensstijl. Je krijgt zicht op je eigen stofwisselingssysteem, verzuring en ontgifting van je lichaam. Via bewustzijnswerk krijg je meer inzicht op jouw pad in dit leven. Een springplank naar bewust en authentiek leven. Jouw natuurlijke weg!

Doorlopend

Marc Siepman geeft gratis permacultuur lezingen, workshops en cursussen door het hele land. Hij wordt graag uitgenodigd. Onderwerpen oa: de bodem, composteren, voor wat hoort niks.

Birgit Spoorenberg geeft ééndaagse cursussen salutogenese over  een natuurlijke leefstijl als oorsprong van gezondheid. Gratis toegankelijk, na afloop donatie mogelijk.

Aanvullingen?

Stuur mij een bericht via het contactformulier.

Copyright foto: Living Village Festival