Workshops

Een boekbeleving!

Is het een lezing… Is het een workshop… Nee, het is een boekbeleving! Deze bijeenkomst draait om verbinding. Met onszelf, elkaar, de Aarde. Ik deel de inspiratie van de pioniers en mijn eigen ontdekkingen. Vooral laat ik je iets ervaren van mijn Naar de Aarde avontuur. Hoe is het om contact te maken met je diepste wens? Waar gaat jouw hart van zingen? Een mooi moment om met de steun van gelijkgestemden een zaadje te planten. Voor jouw eigen (groene) droom.

Agenda

Voor onderstaande boekbelevingen kun je je aanmelden via het contactformulier.

Boekbeleving Naar de Aarde – 3 oktober

Op Hof van Moeder Aarde – Neede – zaterdagmiddag 3 oktober 15.00-17.00 – gratis

Je wilt meer natuur in je leven én jouw steentje bijdragen aan een groenere wereld.
Klinkt mooi. Maar hoe doe je dat?

Laura Vegter ging op onderzoek uit en schreef het boek Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier? Tijdens deze boekbeleving op Hof van Moeder Aarde neemt ze je graag mee op een gezamenlijke ontdekkingsreis… Via mindfulness, delen en oefening.

  • Ze deelt de wijsheid en bemoediging die ze voor haar boek ‘Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier?’ verzamelde bij negen Nederlandse Earthkeepers. Mensen die zelf hun leven en werk hebben omgegooid om zich te wijden aan een vernieuwend groen project.
  • Via een speelse oefening verkennen we waar ons eigen groene hart van gaat zingen. En hoe we een haalbare stap zetten in de richting van deze droom.
  • Zo gaan we samen op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is er voor nodig om je hart te volgen en meer in verbinding met de Aarde te leven?

Zodat je gesterkt en met nieuwe helderheid en inspiratie de deur uit gaat!

Tijd: zaterdag 3 oktober 15:00-17:00
Plaats: La Cantina, Hof van Moeder Aarde, Neede
Kosten: gratis – donatie voor koffie/thee welkom – boek verkrijgbaar à € 20
Aanmelden: per mail via lauravegter@gmail.com

Bij jou in de buurt!

Ik ga graag op pad om de inspiratie van de pioniers door het land te verspreiden en steeds meer groene harten te laten zingen. Als je het leuk vindt, kom ik naar je toe! Aanvragen voor een gratis boekbeleving zijn welkom via het contactformulier.