Workshops

Inspiratiemiddag ‘Vrouwen volgen hun groene hart’ – 24 april

Op bezoek bij de Graalbeweging in Utrecht! Zaterdag 24 april (14.00u – 17.00u), kosten 17,50 euro.

Als Graalbeweging willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde, groene toekomst en daarom nodigen we je uit voor deze inspiratiemiddag. In dit programma spreken drie vrouwen over hun werk en bezieling en hoe zij zich op dagelijkse basis inzetten voor de aarde. Je maakt kennis met een aantal inspirerende groene initiatieven, je leert hoe je in je eigen leven je groene hart nog meer kunt volgen én je gaat naar huis met een aantal zelfgemaakte bloembommen. Na afloop is je groene hart gegarandeerd weer opgeladen!

Meer informatie en aanmelden

Een boekbeleving!

Is het een lezing… Is het een workshop… Nee, het is een boekbeleving! Deze bijeenkomst draait om verbinding. Met onszelf, elkaar, de Aarde. Ik deel de inspiratie van de pioniers en mijn eigen ontdekkingen. Vooral laat ik je iets ervaren van mijn Naar de Aarde avontuur. Hoe is het om contact te maken met je diepste wens? Waar gaat jouw hart van zingen? Een mooi moment om met de steun van gelijkgestemden een zaadje te planten. Voor jouw eigen (groene) droom.

Bij jou in de buurt!

Ik ga graag op pad om de inspiratie van de pioniers door het land te verspreiden en steeds meer groene harten te laten zingen. Aanvragen voor een boekbeleving zijn welkom via het contactformulier.