Workshops

Een boekbeleving

Is het een lezing… Is het een workshop… Nee, het is een boekbeleving! Deze bijeenkomst draait om verbinding. Met onszelf, elkaar, de Aarde. Ik deel de inspiratie van de pioniers en mijn eigen ontdekkingen. Vooral laat ik je iets ervaren van mijn Naar de Aarde avontuur. Hoe is het om contact te maken met je diepste wens? Waar gaat jouw hart van zingen? Een mooi moment om met de steun van gelijkgestemden een zaadje te planten. Voor jouw eigen (groene) droom.

Bij jou in de buurt

Ik ga graag op pad om de inspiratie van de pioniers door het land te verspreiden en steeds meer groene harten te laten zingen. Aanvragen voor een boekbeleving zijn welkom via het contactformulier.

Eerder stond op het programma…

15 juli – Boekbeleving Hoe word ik een groene pionier?Triskal Festival – Hof van Moeder Aarde – Neede. Dagkaarten voor 10 euro.

1 juli – Boekbeleving Naar de AardeTransitie Café Castricum – Castricum – 20:00 – vrije toegang, donatie welkom. Meer informatie

14 mei – Waar gaat jouw hart van zingen? – Tugela85 – Amsterdam – 10.00-16.00 – € 45/55/65
Het voorjaar nodigt uit om te onderzoeken waar ons hart van gaat jubelen! Met meditatie, uitwisseling en speelse oefening gaan we luisteren naar het fluisteren van ons hart. In een veilige bedding bieden we steun om…

  • te ontdekken waar jouw hart van gaat zingen
  • spelenderwijs te verkennen hoe de vervulling van je droom er concreet uit zou kunnen zien
  • een haalbare stap te bepalen in de richting van je droom

Zodat je gesterkt en met nieuwe helderheid en inspiratie de deur uit gaat!

9 maart – ‘Volg je hart, word een groene pionier!’ – Afvalpaleis / De Jungle – Amsterdam. 19.00 – 21.00. Donatie welkom.
Schrijfster Laura Vegter neemt ons mee op ontdekkingsreis. Ze deelt de inspiratie en tips die ze voor haar boek ‘Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier?’ verzamelde bij negen Nederlandse ‘Earthkeepers’. Aan het eind van de avond ga je vol zin naar huis om je eigen leven te vergroenen.